outerbeauty | supplementen

eqology

Vandaag de dag is bijna ieders lichaam uit balans. Dit komt omdat we te veel omega 6 binnen krijgen en te weinige omega 3. Daarom is het belangrijk dat je dit aanvult met de juiste supplementen!

VAN OUTER BEAUTY NAAR INNER BEAUTY
Wij, het team van Outer Beauty, geloven net als Eqology dat een gezonde balans tussen voeding, slaap en fysieke inspanning, samen met de beste gezondheidssupplementen een hogere levenskwaliteit kan bezorgen.

Wij zijn dan ook enthousiast begonnen met een aantal produkten uit het assortiment van Eqology. Natuurlijk lag onze op focus op de collageen produkten want een mooie strakkere huid willen we allemaal. Maar de basis van alle Eqology supplementen is toch echt de Pure Arctic Oil. Oftewel de visolie 10.0! Deze bevat niet alleen omega 3, maar ook omega 7, 9 en 11.

Hoewel we enthousiast zijn over alle producten, willen we specifiek drie uitblinkers in de schijnwerpers zetten. Klik op de onderstaande knop voor uitgebreide informatie en prijzen, en ontdek hoe Eqology jou kan helpen bij het bereiken van Innerlijke Schoonheid. 

1.

Pure Arctic Oil

2.

Marine Collagen Premium+

3.

COLLAGEN BOOSTER

delen is lief