outerbeauty | beautysalon Vinkeveeen

skincare

Ons team van hoogopgeleide schoonheidsspecialisten heeft een diepgaande kennis van huidverzorging en biedt een breed scala aan geavanceerde behandelingen die gericht zijn op huidverbetering.

OPTIMALE RESULTATEN

Onze behandelingen omvatten geavanceerde gezichtsbehandelingen, chemische peelings, microdermabrasie, huidverjonging  en nog veel meer. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige producten om optimale resultaten te bereiken. 

dermalogica

skincare

comfort zone

skincare

Pro Skin

specials

huid analyse

skincare

actie kuur

Let's Peel & Glow

dermalogica

skincare

comfort zone

skincare

Pro Skin Specials

skincare

actie Kuur

Let's Peel & Glow

huid~
analyse

skincare

dermalogica

pro skin

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de intake en Face Mapping huidanalyse. 

 • Pro Skin 30 min € 59

  Een gepersonaliseerde 30-minuten gezichtsbehandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

 • Pro Skin Clear Start 45 min € 59

  Speciaal ontwikkeld voor het behandelen en voorkomen van acne, pukkels en mee-eters bij de jonge, onzuivere en onrustige tienerhuid.

 • Pro Skin 60 min € 85

  Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling is volledig op maat.

 • Pro Skin 75 min € 100

  Met extra harsen in het gezicht en/of verven van wimpers of wenkbrauwen inbegrepen.

 • Pro Skin 90 min € 117

  met extra massage

pro skin expert active

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s Pro Power Peel en hoogactieve serums. Alle behandelingen zijn inclusief ultrasound.

 • Pro Skin Expert Active 30 min € 104

  Deze expert gezichtsbehandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica's Pro Power Peel.

 • Pro Skin Expert Active 60 min € 129,50

  Er wordt o.a gebruik gemaakt van Dermalogica's Pro Power Peel en hoogactieve serums.

 • Pro SkinExpert Active 75 min € 142

  Extra harsen in het gezicht en/of verven van wimpers of wenkbrauwen inbegrepen.

 • Pro SkinExpert Active 90 min € 159

  Een extra massage van 30 minuten inbegrepen.

let's peel & glow 30 min of 60 min

actie peeling

De perfecte herfst/winterbehandeling! Wil jij ook zichtbaar minder lijntjes en pigment verfijnen van de poriën en 80% meer product opnamen? Dit is het perfecte moment om te overwegen een huidpeeling te proberen. Terwijl de zon langzaam minder fel schijnt, biedt een huidpeeling een uitstekende gelegenheid om je huid te verwennen en te vernieuwen.

De basis van deze behandeling is de Pro Power Peel. De peeling verwijdert de bovenste huidlaag om celvernieuwing te stimuleren. Wil je nog iets meer weten over de Pro Power Peel en of Micro Needling (60 min), scroll dan even naar beneden. Bij de Pro Skin Specials staat meer info over beide behandelingen.

Peeling 60 min

Normaal € 654,95
Actie € 550

Peeling 30 min

Normaal € 514,95 
Actie € 450

pro skin specials

Huidverbetering van het hoogste niveau! De pro skin behandelingen van Dermalogica zijn gericht op het verbeteren en verjongen van de huid met behulp van geavanceerde producten en technieken. Deze behandelingen  worden alleen uitgevoerd door onze getrainde schoonheidsspecialisten.

 • Pro Power Eye Peel € 17,50

  De Pro Power Eye Peel is speciaal ontworpen om het gebied onder de ogen en kraaienpootjes. Een geconcentreerde oogpad die in één stap exfolieert en hydrateert.

 • Cooling Contour Mask € 24,95

  Dit masker creëert een ​​verstevigend en contourend effect op de huid. Helpt fijne lijntjes zichtbaar te verminderen. De huid voelt glad aan en ziet er egaler uit.

 • Micro Dermabrasie € 129

  Een mechanische exfoliatie waardoor de dode huidcellen worden afgevoerd door luchtstromen. Collageen produktie wordt geactiveerd, verbeterde huidskleur, goede opname van de werkstoffen.

 • Pro Power Peel 60 min € 129

  Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

 • Micro Needling 60 min € 149

  Met ultra fijne naaldjes worden er minuscule gaatjes in je huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet om nieuwe, gezonde cellen aan te maken.

 • Zuurstof behandeling 60 min € 149

  Door de zuurstoftherapie wordt de huid voorzien van een geconcentreerde dosis zuurstof, waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleerd en de huid wordt gevoed.

 • Pro Micro Needling 60 min € 169

  Pro power peel + Met ultra fijne naaldjes worden er minuscule gaatjes in je huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet om nieuwe, gezonde cellen aan te maken.

Dermalogica

Is niet schattig! En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te doen passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken.

comfort zone

Hydramemory

De Hydramemory gezichtsbehandeling is ontworpen om de huid intensief te hydrateren en te voeden. Het doel is om de vochtbalans van de huid te herstellen en de huid te laten stralen. Deze behandeling maakt gebruik van producten uit de Hydramemory-lijn van Comfort Zone, die zijn ontwikkeld om de huid te hydrateren en te verzachten.

 • Hydramemory Complete 60 min € 85

  Een dubbele hydratatie voor de vochtarme huid veroorzaakt door weersinvloeden. De Brush massage transporteert de Moringa olie en het Hyaluronzuur diep in de huid.

 • Recover Touch 85 min € 85

  Herstelt en voedt de door zon, pollutie en veroudering beschadigde huid, dankzij antioxidanten uit Gojibes en Macadamia olie.

Sublime Skin

De Sublime Skin gezichtsbehandeling van Comfort Zone is een professionele behandeling die is ontworpen om de huid te verjongen en te verbeteren. Het doel van deze behandeling is om de tekenen van veroudering te verminderen, de huidstructuur te verbeteren en de teint te verhelderen.

 • Sublime Skin Active Lift 60 min € 89

  Een verstevigende en liftende behandeling, met oa een dieptereiniging, epileren of onzuiverheden verwijderen ,active lift masker, hand- of voetmassage & Kobido massage.

 • Sublime Skin Deluxe Lift Delicate 75 min € 112,50

  Een complete behandeling met alle elementen van de Double Peel en Active Lift facial met oa fruitzuurpeeling - active lift masker, hand- of voetmassage - Kobido massage.

 • Delicate Sublime Skin Deluxe Lift 75 min € 130

  Een complete behandeling met alle elementen van de Double Peel en Active Lift facial met oa fruitzuurpeeling - active lift masker, hand- of voetmassage - Kobido massage.

comfort zone

Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is [ comfort zone ] zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van onze producten te kunnen garanderen.

De siliconen zijn vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” voor de huid garanderen. Daarnaast worden de producten  geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen.

observe 520

huidscan

 

De Observ 520 is het meest uitgebreide en geavanceerde model onder de huidscan-apparaten. Met de Observ is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende modules nauwkeurig te analyseren. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maakt de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar.

Huidanalyse op maat

Resultaat; een nauwkeurig behandelplan op maat. Met de Observ 520 is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, geeft ons inzicht in:

 • Poriestructuur
 • Diepte van aanwezige lijntjes en rimpels
 • De elasticiteit van de huid
 • Doorbloedingsproblemen (couperose, rosacea)
 • Oppervlakkige en diepliggende pigmentschade
 • Hoeveelheid talg
 • Vochtgehalte

De resultaten worden opgeslagen en samen met een persoonlijk advies per mail aangeboden. Bij een volgend bezoek wordt de nieuwe analyse vergeleken met voorgaande sessies. 

 • Huidscan Observe 30 min € 0

  De Observ 520 is het meest uitgebreide en geavanceerde model onder de huidscan-apparaten. Met als resultaat; een nauwkeurig behandelplan op maat.