outerbeauty | massages, waxen & more

bodycare

We bieden een scala aan bodycare-behandelingen die je kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen hotstone massage, een verstevigende pakking of een afslankbehandeling, wij zorgen ervoor dat je je als herboren voelt.

massages

bodycare

waxen

bodycare

Cryolipolyse

bodycare

Pakking
comfort zone

bodycare

massages

bodycare

cryolipolyse

bodycare

pakking

bodycare

waxen

bodycare

massages

Onze massages zijn ontworpen om stress te verminderen, spierspanning te verlichten en je helemaal tot rust te brengen. Onze ervaren masseurs passen verschillende technieken toe om de doorbloeding te bevorderen, stress te verminderen en je spieren te ontspannen. 

 • Ontspanningsmssage 30 min € 40

  Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je "je batterijen" en zeg je stress vaarwel.. Indien gewenst maakt een hoofd en voet massage deze behandeling compleet.

 • Ontspanningsmssage 45 min € 55
 • Ontspanningsmssage 60 min € 70
 • Ontspanningsmssage 75 min € 85
 • Ontspanningsmssage 90 min € 100
 • Hotstone massage 50 min € 75

  Hot stone massage is een intense, diep werkende massagevorm die voor een heerlijk weldadig gevoel zorgt. Het is een goede behandelmethode voor het verzachten en verhelpen van geestelijke en lichamelijke problemen; blokkades in lichaam en geest worden opgeheven. De warmte van de stenen en de massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop. Hot stone massage is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen. Vanwege de betere doorbloeding worden ook afvalstoffen effectiever afgevoerd. Verder hebben Hot stone massages ook een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Het is een ideale massagevorm voor iedereen die zowel hun geestelijke als lichamelijke balans willen herstellen

 • Cupping Massage 30 min € 40

  Cupping massage is een eeuwenoude techniek die zijn oorsprong vindt in de traditionele Chinese geneeskunde en nu wereldwijd populair is geworden. Bij cupping massage maken we gebruik van speciale cups die op de huid worden geplaatst. Door vacuüm te creëren in de cups wordt de huid en het onderliggende weefsel omhoog getrokken. Dit zorgt voor een zachte, maar effectieve massage die de doorbloeding stimuleert en de spieren ontspant.Daarnaast kan het helpen bij het verminderen van cellulitis,

 • Zwangerschapsmassage 45 min € 65

  Een heerlijke massage op een zacht met warm water gevuld kussen. Liggend op je rug op het warm water kussen en beweegt de masseur tijdens de massage haar handen tussen het kussen en jouw lichaam. De massage leidt gegarandeerd tot een enorme ontspanning van het lichaam en kan tot het einde van de zwangerschap worden gegeven.

 • Comfort Zone | 4 Elements 60 min € 75

  Een uniek massageritueel van Comfort Zone, dat je meeneemt op een reis langs 4 verschillende werelden; het exotische Oosten, de warmte van het Middenlande Zeegebied, de levendige wereld van India en de oude culturen van de Arabische woestijnstammen. Alles voor een totale, zintuigelijke eenwording. Elke reis begint met het kiezen van de mix van essentiële oliën: Oosters; verzachtend, kalmerend en anti-stress, Mediterraan; vocht afdrijvend, verstevigend en energierijk voor een totale welzijnservaring en meer vitaliteit, Indiaas; verzacht en verlicht spierpijnen, stimuleert de circulatie en geeft warmte en energie voor een gevoel van lichamelijk en emotioneel evenwicht, Arabisch; herstellend en verstevigend voor lichaam, geest en ziel. Ideaal als antistressbehandeling.

 • Comfort Zone - Tranquillity pro sleep 60 min € 65

  De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. Een absolute ervaring van well-being voor lichaam en geest. Kijk hieronder voor nog meer informatie.

PRO-SLEEP massage

Comfort Zone - TRANQUILLITY™

Als het hectische ritme van ons dagelijks leven, stress en slaapgebrek hun tol eisen op je humeur,  vitaliteit en je schoonheid aantasten, dan is het tijd voor de Tranquillity™ Pro-Sleep massage. Een behandeling die met wetenschappers is ontwikkeld om op drie zintuigen te werken: het reukvermogen, de tastzin en het gehoor. De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt.

De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. Een absolute ervaring van well-being voor lichaam en geest.

 • Tranquillity massage 60 min € 65

Cryolipolyse

plaatselijk vet bevriezen

 • 1e plaatsing | ACTIE € 98
 • 2e plaatsing & verder € 175
paketten
 • 4 plaatsingen + serum € 699

  Normaal € 771,25

 • 6 plaatsingen + serum € 999

  Normaal € 1121,25

 • 8 plaatsingen + serum € 1299

  Normaal € 1471,25

plaatselijk vet bevriezen

Cryolipolyse

HOE WERKT HET?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

HOE VOELT HET?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen. Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

WELKE ZONES EN VOOR WIE?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

WANNEER ZIJN DE RESULTATEN ZICHTBAAR?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

 

waxen

Lycon waxing

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling.

 • Bovenlip € 15
 • Bovenlip & Kin € 20
 • Oksels € 20
 • Bikinilijn vanaf € 25
 • Onderbenen € 25
 • Onder- & Bovenbenen € 42,50

Bagni Di Pisa Mud

Comfort zone pakking

Een remodellerende pakking met thermische modder.

Een intensieve behandeling met thermaal water uit Montalcino, Toscane, met ontgiftende en anti-cellulite werking. Een combinatie van etherische oliën bevordert een intensieve zuivering van de weefsels, terwijl de focus en laminaria algen de lipolytische werking bevorderen. Ideaal om opgehoopte afvalstoffen te verwijderen en de vitaliteit van de huid te verbeteren. 

Voor het beste resultaat is een kuur aan te raden. 

 • Pakking Bagni Di Pisa Mud 50 min € 55