outerbeauty | beautysalon Vinkeveeen

de salon

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geef jezelf een moment van pure ontspanning en selfcare. Of je nu op zoek bent naar een revitaliserende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage, een professionele manicure of een behandeling voor anti-aging, bij OuterBeauty ben jij aan het juiste adres. Wij streven ernaar om elke behandeling af te stemmen op jouw specifieke behoeften, zodat je zich volledig kunt ontspannen en kunt genieten van de ultieme verzorging.

onze missie & filosofie

"we love your skin"

and you get the results

Founder & OWNER

Isabella

Schoonheidsspecialist & Visagist International Beauty Therapist Dermalogica Expert

Van een stage bij DaySpa in Amsterdam tot een vaste baan bij MJ Amsterdam, van Aveda naar Dermalogica en Comfort Zone en uiteindelijk zelf een eigen salon gestart met Dermalogica. Deze salon starte in 2013 vanaf de zolderverdieping, in eerste instantie nog naast mijn baan.

Eind 2014 deed de kans zich voor om aan de Herenweg een pand te betrekken. Na 5 jaar deed de volgende stap, een groter pand en dat is waar wij nu zijn. Een eigen salon in een pand wat geheel bij mijn salon past, meerdere behandelkamers en verschillende disciplines.

Ik ben supertrots op de afgelopen jaren en op het team wat we inmiddels hebben opgebouwd.

Wanneer ontmoet ik jou bij Outer Beauty? Graag ga ik samen aan de slag voor het beste resultaat voor jouw huid oftewel je outer beauty. 

outer beauty vinkeveen

het Team

Het team van Outer Beauty bestaat uit hoogopgeleide schoonheidsspecialisten met een diepgaande kennis van huidverzorging welke zijn gericht op huidverbetering. Hieronder stelt het hele team zich even kort voor.

Wij zoeken
een pedicure

Heb jij passie voor beauty, houd je van afwisselende werkdagen en ben je flexibel inzetbaar? Dan komen wij graag in contact met jou!

Allround
schoonheiddspecialiste
Anastasija

Mijn naam is Anastasia, ik ben 27 jaar oud. Ik kom uit Letland en  woon al 8 jaar in Nederland. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en binnenkort ga ik ook manicures doen.

Bij mij staat de klant op de eerste plaats. Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk, goed luisteren naar de wensen, wat hem of haar gelukkig maakt op het gebied van skincare.

Junior
schoonheiddspecialiste
Julia

Mijn naam is Julia en ben naast schoonheidsspecialiste ook visagist of eigenlijk grimeur.

Officieel volg ik nog de opleiding maar heb al heel veel vakken gehaald en bijna geslaagd. Ik ben gek op alles wat te maken heeft met skincare en vind het echt een meerwaarde wanneer mijn klant heerlijk ontspannen en opgeladen weer naar huis gaat. 

stagiaire
krista

ik ben Krista, en 3 jaars stagiaire. Oftewel het laatste jaar van mijn opleiding. 

Inmiddels geef ik al regelmatig een gezichtsbehandeling en verzorg daarnaast de gellak behandelingen bij Outer Beauty.  Outer Beauty is een heel fijn bedrijf om alles te leren op het gebied van skincare zeker wanneer het gaat om de behandelingen op het gebied van huidverbetering. 

Allround
schoonheiddspecialiste
Barbara

Mijn naam is dus Barbara en ben allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Zit al ruim 10 jaar in het vak. Ik woon in Uithoorn en daar aan huis heb ik sinds 2019 ook een eigen salon.

Ik ben groot fan van de merken dermalogica en comfort zone. Mijn passie voor dit vak is de huidverbetering, en uiteraard met mensen werken en die een heerlijke fijne behandeling te geven.

Cosmetisch arts botox &
filler behandelingen
Diederik

Drs. Diederik heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.  

Microbotox is één van zijn specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met het minimale. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste resultaat op de manier die bij de cliënt past, schoonheid is immers voor iedereen anders.