outerbeauty | beautysalon Vinkeveeen

de salon

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geef jezelf een moment van pure ontspanning en selfcare. Of je nu op zoek bent naar een revitaliserende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage, een professionele manicure of een behandeling voor anti-aging, bij OuterBeauty ben jij aan het juiste adres. Wij streven ernaar om elke behandeling af te stemmen op jouw specifieke behoeften, zodat je zich volledig kunt ontspannen en kunt genieten van de ultieme verzorging.

onze missie & filosofie

"we love your skin"

and you get the results

Founder & OWNER

Isabella

Schoonheidsspecialist & Visagist International Beauty Therapist Dermalogica Expert

Van een stage bij DaySpa in Amsterdam tot een vaste baan bij MJ Amsterdam, van Aveda naar Dermalogica en Comfort Zone en uiteindelijk zelf een eigen salon gestart met Dermalogica. Deze salon starte in 2013 vanaf de zolderverdieping, in eerste instantie nog naast mijn baan.

Eind 2014 deed de kans zich voor om aan de Herenweg een pand te betrekken. Na 5 jaar deed de volgende stap, een groter pand en dat is waar wij nu zijn. Een eigen salon in een pand wat geheel bij mijn salon past, meerdere behandelkamers en verschillende disciplines.

Ik ben supertrots op de afgelopen jaren en op het team wat we inmiddels hebben opgebouwd.

Wanneer ontmoet ik jou bij Outer Beauty? Graag ga ik samen aan de slag voor het beste resultaat voor jouw huid oftewel je outer beauty. 

outer beauty vinkeveen

het Team

Het team van Outer Beauty bestaat uit hoogopgeleide schoonheidsspecialisten met een diepgaande kennis van huidverzorging welke zijn gericht op huidverbetering. Hieronder stelt het hele team zich even kort voor.

Schoonheidsspecialist & Masseuse Dermalogica Expert
Betty

Mijn naam is Betty Mulckhuyse en ik mag mij sinds 1 december 2021 lid van het Outer Beauty team noemen. Een belangrijk onderdeel van mijn functie, is naar mijn mening, het bieden van een fijne en professionele behandeling aan iedereen die bij Outer Beauty binnenstapt.

Met andere woorden: Een weldadig, ontspannen moment creëren in het veeleisende leven van alledag, waardoor de cliënt vernieuwde energie en een gevoel van ontspanning ervaart. Dit natuurlijk mede tot stand gebracht door de prachtige producten van Dermalogica en Comfort Zone. Ook advies geven over de huidverzorging die men thuis kan voortzetten voor een nóg fraaier resultaat vind ik heerlijk om te doen.

Allround
schoonheidsspecialiste
Silvia

Mijn naam is Silvia Oussoren. Al meer dan 15 jaar werk ik met veel passie in de Beauty branche. Eerst negen jaar in Abcoude in een salon en daarna in mijn eigen praktijk aan huis.

Door de komst van onze vier kids in vier jaar tijd heb ik toen besloten om me even helemaal op het gezin te richten. Toch mis ik het om iets anders naast het gezin te hebben en ben daarom heel enthousiast om twee dagen aan de slag te gaan bij Outer Beauty. Je bent bij mij op het juiste adres voor huidverbetering, advies en een luisterend oor!

Allround Wimper &
Wenkbrauw Specialist
Julia

Ik ben Julia, en ben sinds oktober 2020 werkzaam bij Outer Beauty! Uiterlijke schoonheid heeft mij altijd al geïnteresseerd. Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik in deze richting hier mijn baan van wilde maken.

Na wat verschillende vakgebieden uitgeprobeerd te hebben, trok mij één ding het meest; wimpers en wenkbrauwen. Hier heb ik mij vanaf 2016 volledig op gefocust. Zo heb ik verschillende cursussen en trainingen gedaan en heb ik al veel ervaring opgedaan bij verschillende salons. Mijn doel is om jou fantastisch mooie wenkbrauwen en/of wimpers te geven!

Cosmetisch arts botox &
filler behandelingen
Diederik

Drs. Diederik heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

“Ik vind het bijzonder hoe je met een kleine ingreep een groot verschil kan maken. Een natuurlijk esthetisch resultaat beperkt zich niet alleen tot het uiterlijk maar werkt door op het zelfvertrouwen. Mensen mooier en gelukkiger maken, daar word ik blij van.”

 Microbotox is één van zijn specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met het minimale. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste resultaat op de manier die bij de cliënt past, schoonheid is immers voor iedereen anders.

Schoonheidspecialiste
& pedicure
Denise

Mijn naam is Denise en Ik ben 21 jaar. In 2020 ben ik begonnen aan de opleiding schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn diploma behaald in 2022. Met veel passie en plezier in mijn werk ben ik begonnen aan een pedicure opleiding, hiermee wil ik steeds meer uitbreiden.

Sinds januari 2023 ben ik begonnen bij OuterBeauty. Hier ga ik verder groeien in mijn passie.