outerbeauty | botox & fillers

injectables

Botox en fillers zijn niet-chirurgische cosmetische behandelingen die veilig en effectief zijn gebleken bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en het herstellen van volume in verschillende delen van het gezicht.

Outer Beauty werkt al heel wat jaren met Drs Diederik van Imhoff. Hij staat voor kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid. Voordat we een behandeling starten, plannen we altijd een vrijblijvend consult waarin we jouw wensen en verwachtingen bespreken.

Botox

injectables

Fillers

injectables

Botox

injectables

fillers

injectables

Botox®

Botox en fillers zijn niet-chirurgische cosmetische behandelingen die veilig en effectief zijn gebleken bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en het herstellen van volume in verschillende delen van het gezicht.

 
  • 1/2 zone € 99
  • 1 zone € 150
  • 2 zone € 250
  • 3 zone € 320

Dr. Diederik maakt gebruik van het merk Botox ® van Allergan. Botox ® staat voor botulinetoxine type A. Het wordt gebruik voor het tijdelijk stilleggen van aangezichtsspieren om zo rimpelvorming te verminderen en bestaande rimpels te verzachten.

Botox wordt ook gebruikt voor de behandeling van fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Ook kunnen kuiltjes in de kin, ‘bunny lines’ (lijntjes bij de neus), ‘gummy smile’ en naar beneden trekkende mondhoeken worden behandeld. Verder kan Botox® gebruikt worden voor het behandelen van overmatig zweten (hyperhidrosis) en spanningshoofdpijn of migraine.

drs. diederik

Drs. Diederik van Imhoff heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is bijna vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie waar hij, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland, waaronder Australië en Zuid-Afrika, veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen.

“Ik vind het bijzonder hoe je met een kleine ingreep een groot verschil kan maken. Een natuurlijk esthetisch resultaat beperkt zich niet alleen tot het uiterlijk maar werkt door op het zelfvertrouwen. Mensen mooier en gelukkiger maken, daar word ik blij van.”

Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid dit zijn de belangrijkste factoren in het werk van Diederik. Microbotox is één van zijn specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met het minimale. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste resultaat op de manier die bij de cliënt past, schoonheid is immers voor iedereen anders. 

fillers

  • vanaf € 350
  • Hyperhidrosis oksels € 400
injectables | fillers

Fillers kunnen worden gebruikt als een opfrisser voor je hele gezicht waarbij hangende mondhoeken, fijne lijntjes en een vermoeide look verdwijnen. Ze worden tevens gebruikt bij wallen onder het oog, het herstellen van volume rondom de jukbeenderen, het opvullen van de wangen, het opvullen van de neuslippenplooi, het herstellen van de contouren van de kaaklijn, volume van de lippen, liften van het voorhoofd en ter verjonging van de handen.