outerbeauty | Eqology

eqology

Al meer dan 20 jaar produceert EQOLOGY, uit Noorwegen, hoogwaardige, beproefde voedingssupplementen.  Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke, rendabele ingrediënten die niet op de “verboden lijsten” staan.

supplementen

Vandaag de dag is bijna ieders lichaam uit balans. Dit komt omdat we te veel omega 6 binnen krijgen en te weinige omega 3. Daarom is het belangrijk dat je dit aanvult met de juiste supplementen!

Van Outer Beauty naar Inner Beauty

Wij, het team van Outer Beauty, geloven net als Eqology dat een gezonde balans tussen voeding, slaap en fysieke inspanning, samen met de beste gezondheidssupplementen een hogere levenskwaliteit kan bezorgen. Wij zijn dan ook enthousiast begonnen met een aantal produkten uit het assortiment van Eqologie. Natuurlijk lag onze op focus op de collageen produkten want een mooie strakkere huid willen we allemaal. Maar de basis van alle Eqologie supplementen is toch echt de Pure Arctic Oil. Oftewel de visolie 10.0! De visolie van Eqology bevat niet alleen omega 3, maar ook omega 7, 9 en 11.

begin bij het begin

Om er voor te zorgen dat supplementen goed aanslaan is het van belang dat de basis goed is ofwel in balans. Met de basis doelen wij op de cellen in ons lichaam. Botcellen, spiercellen, verschillende orgaancellen en huidcellen. Die cellen zijn weer opgebouwd uit vetzuren, vooral uit omega-3 vetzuren. Bij veel mensen is dit vaak niet in balans. Dit veroorzaakt huidproblemen en versnelt ook het verouderingsproces. Dus, begin bij het begin, zorg voor extra omega-3!

Vooraf test je de waarde van de belangrijkste omega’s in je bloed dmv een testje, een prikje in je vinger. Na 5 maanden test je opnieuw je waardes. Wanneer deze onder de 3.1 zitten ben je in balans en kun je de volgende stappen zetten met het gebruik van supplementen.

 

outer beauty
favo's

OUTER BEAUTY ‘S FAVO’S

Hier onder staan de 3 produkten waar wij super enthousiast van worden. Wil jij graag meer informatie of wil je starten met de omega 3 Pure Arctic Oil dan kun je altijd even bellen of langskomen. Wij kunnen een testje uitvoeren maar het kan ook thuis uitgevoerd worden.

Eqology

pure arctic oil

De visolie van Eqology bevat niet alleen omega 3, maar ook omega 7, 9 en 11. Het complete spectrum van de vis. Omega 3 speelt een belangrijke rol bij het voorkomen en verbeteren van klachten als hoog cholesterol en hart- en vaatziekten, cognitieve achteruitgang en ziekten van het zenuwstelsel. 

duurzame vangst

 Er wordt gebruik gemaakt van de afval van visvangst voor plaatselijke restaurants in Noorwegen. Er worden géén vissen voor de olie gedood, dit afval zou anders overboord van het schip worden gegooid en als voedsel voor meeuwen dienen.

Het duurt enige tijd (5 maanden) voordat omega 3 volledig is aangevuld in de cellen en optimale gezondheidsvoordelen bereikt worden. 1 flesje olie zet geen zoden aan de dijk. 

Er is zoveel te vertellen over dit produkt daarom hieronder een link naar alle informatie die er maar is over Pure Arctic Oil.

Eqology

Marine Collagen Premium+

Marine Collagen Premium+, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke IJszee, bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen.  

anti-aging

Door dagelijks extra collageen in te nemen vertraag je het verouderingsproces van je lichaam. Niet alleen de fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen ook werkt collageen goed voor de de rest van je lijf.  Botten, spieren, pezen en ligamenten worden sterker en dichter maakt. Ook vermindert het stijfheid in je gewrichten.

Marine Collagen premimum + is een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak.

 

Eqology

Collagen Booster

Een 10-daagse, vloeibare Collagen Booster-kuur met oa marien collageen, hyaluronzuur+ en astaxanthine.

De huidhydratatie verbetert en kan al na 7 dagen resultaten opleveren. Het draagt bij aan het stevig houden en hydrateren van de huid, maar het beschermt ook de huidbarrière, waardoor de huid er mooier uitziet en voller aanvoelt, en rimpels minder diep worden.

 • Hyaluronzuur is een van nature in de huid voorkomende, waterbindende molecule. Het kan tot wel 1000 keer het eigen gewicht aan vocht vasthouden, waardoor de huid gehydrateerd blijft en er vol uitziet.
 • Astaxanthine is een krachtige antioxidant, ook wel bekend als een carotenoïde, om de huid tegen vrije radicalen te beschermen en de werking van het immuunsysteem te bevorderen.
 • Ook goed voor hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren.
 • Geen toegevoegde cafeïne of suikers voor meer energie. 

prijzen

pure arctic oil abonnementen

Het duurt enige tijd (5 maanden) voordat omega 3 volledig is aangevuld in de cellen en optimale gezondheidsvoordelen bereikt worden. 1 fles Pure Arctic Oil  olie zet geen zoden aan de dijk. In de eerste maand wordt zelfs een dubbele dosering gebruikt om sneller aan te vullen in de cellen. Eqology biedt daarom abonnementen van 6 maanden aan (keuze uit maandelijkse levering of levering en betaling in 1x). 

Marine Collagen Premium + & Collagen Booster

Dit is zowel verkrijgbaar als abonnement en los produkt 

 • Pure Arctic Oil abonnementen € 309

  Eerste maand:
  1 x bloedtest cadeau (twv € 85) 2x Pure Arctic Oil (300 ml) (€ 119) Vanaf de tweede maand: 1x Pure Arctic Oil (300 ml) (€ 38 Per maand) In de vijfde maand: 1x Omega-3 test Dit is een 6-maanden bindend abonnement. Als het abonnement niet wordt beëindigd vóór maand 6, wordt het voortgezet als een maandelijkse auto-bestelling. Je bespaart € 126

 • Pure Arctic Oil abonnement Pre Paid € 309

  7x Pure Arctic Oil + 1x Omega-3 test. Je bespaart € 126

 • Marine Collagen Premium+ abonnement € 343

  ontvangt dit: 1x Marine Collagen Premium+ Vanaf de tweede maand: 1x Marine Collagen Premium+ (54 EUR Per maand) Let op: bij combi met Pure Arctic Oil nog eens € 3 euro korting Dit is een 6-maanden bindend abonnement. Als het abonnement niet wordt beëindigd vóór maand 6, wordt het voortgezet als een maandelijkse auto-bestelling.

 • Marine Collagen Premium+ abonnement Pre Paid € 343

  U ontvangt dit: 6x Marine Collagen Premium+

 • Marine Collagen Premium+ los € 54

  1x Marine Collagen Premium+

 • Collagen Booster abonnement € 343

  Eerste maand: 2 boxes (1 box contains 10 bottles x 50 mL) Vanaf de tweede maand: 1 box (10 bottles x 50 mL)(49 EUR Per maand) Dit is een 6-maanden bindend abonnement. Als het abonnement niet wordt beëindigd vóór maand 6, wordt het voortgezet als een maandelijkse auto-bestelling.

 • Collagen Booster 1 doos/kuur € 49

  1 box 10 bottles (1 box contains 10 bottles x 50 mL) Normaal € 65

 • Diverse (anti aging) pakketten

  Eqology biedt diverse pakketten aan wat zorgt voor nog extra korting. Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie & prijzen.