IPL Huidverjonging

15 januari 2020

NIEUW! IPL huidverjonging

 

Wat is huidveroudering eigenlijk?

Veroudering is in de genen vastgelegd en dus individueel bepaald. Maar ook omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol in het huidverouderingsproces. Met name de huid wordt meer dan andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving. De meeste schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV-straling, afkomstig van zonlicht. Andere factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotinegebruik, zwaartekracht en klimatologische omstandigheden zoals, hitte en wind.

 

Hoe helpt de IPL voor huidverjonging?

De IPL geeft in  korte flitsen hoog energetisch licht af dat op de huid word gericht. Dit licht wordt door de huid geabsorbeerd waardoor een huidverjongend effect word bereikt. Gepigmenteerde en rode vlekjes vervagen, poriën in de huid verkleinen en huidverslapping en rimpelvorming worden tegengegaan.

 

Is de behandeling pijnlijk?

De ontstane warmte tijden de behandeling in vergelijkbaar met een prikkeling/prikje op de huid.
Gewoonlijk is de behandeling voor iedereen goed te doen.

Hoeveel behandelingen zijn noodzakelijk?

Doorgaans zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om een optimaal effect te bereiken waarbij de huid frisser toont en de textuur van de huid is verbeterd. Ten einde dit resultaat adviseren wij iedere 2 maanden een onderhuisbehandeling, omdat het verouderingsproces continu door blijft gaan.

Bent u geïnteresseerd in deze nieuwe behandeling? Of heeft u vragen hierover?
Neem gerust contact met ons op
06 385 450 27
isabella@outerbeauty.nl

Of boek direct een afspraak bij Isabella of Donna.