Brows & Lashes

New! Allround wimper- en wenkbrauwstylist Julia

Super trots zijn wij dat Julia per 20 november ons team komt versterken. Je komt haar tegen op de vrijdag en zaterdag. Maak snel kennis met haar door een van onze acties te boeken.

 

Je kunt bij Julia terecht voor de volgende behandelingen:

Volume Lashlifting
Browlift
Hennabrows
Wimperextensions one by one
Wimperextensions Russian Volume
Waxen

 

VOLUME LASH LIFTING

Lange wimpers zonder wimperextensions. Bij Volume Lash Lifting draait het om de eigen wimpers, die met behulp van siliconenpads worden gelift. Daardoor worden ze niet langer, maar líjken ze dat wel. Kortom: voortaan heb je geen wimperextensions meer nodig voor een eyecatching blik. Het oogt veel natuurlijker, is minder gedoe én is goedkoper dan eyelash extensions, doordat het resultaat wel tot acht weken zichtbaar is. Gebruik je ook nog mascara, dan is het effect echt smashing. Het valse-wimpereffect. Maar dan helemaal van jezelf.
 

DE VOORDELEN VAN DE VOLUME LASHLIFT
- Het resultaat blijf ca. 8 weken zichtbaar,
- Geen wimperkrultang meer nodig,
- Extensions worden overbodig,
- Het geeft een natuurlijke uitstraling,
- Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers,
- Douchen en zwemmen is geen probleem.

 

Hennabrows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde  wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.