outerbeauty | DEFINITIEF ONTHAREN

IPL ACTIE | ONE 4 FREE

Misschien ben je momenteel meer bezig met het plannen van een skivakantie of het bedenken van kerstcadeaus dan met het streven naar gladde benen of oksels. Echter, juist in de wintermaanden is het een geschikte periode voor definitieve ontharing.

Ben je benieuwd hoe zo’n IPL-behandeling in zijn werk gaat? Wat houdt het precies in, hoe voelt het, en wat is het effect na slechts één behandeling? Wij bieden je de kans om dit zelf te ervaren.

1 Gratis Behandeling van 1 Oksel

Plan kosteloos een IPL-behandeling voor één oksel in. Na ongeveer een week tot tien dagen zul je het verschil zien en voelen. Deze eerste behandeling is geheel vrijblijvend. Als je overtuigd bent van de effectiviteit van IPL, ben je van harte welkom om langs te komen of te bellen voor een vervolgafspraak.

Voor Snelle Beslissers: Actie 3 = 4

Voor degenen die snel beslissen, loopt onze speciale actie tot eind november: betaal voor drie behandelingen en ontvang er vier. Een unieke kans om voordelig kennis te maken met IPL-ontharing.

Laat de winter niet voorbijgaan zonder jezelf te trakteren op een gladde en haarvrije huid. Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis behandeling te plannen en profiteer van onze speciale aanbieding.”