outerbeauty | dermalogica voordelen

Niacinamide?

Niacinawatte? Niacinamide ofwel vitamine B3 is een upcoming hot cosmetica ingrediënt en als je er niet al over hebt gehoord dan is nu het moment om je ingrediëntkennis op te poetsen.

oplosbare vitamine

Als het gaat over vitamines dan zijn het vaak vooral vitamine A en C die de hemel in worden geprezen, maar sinds de toenemende populariteit van deze vitamine is het slechts een kwestie van tijd dat deze qua aandacht naar de achtergrond zullen verdwijnen, zeker als je bedenkt dat Niacinamide talloze wetenschappelijke onderzoeken heeft om de vele voordelen te onderstrepen en dat het een multifunctioneel inzetbaar ingrediënt is helpt hier alleen nog maar verder aan mee.

In welke producten zit dit dan?

Nou die lijst wordt alsmaar langer en langer, maar kijk vooralsnog eens naar ons nieuwe Dark Spot Serum van de PowerBright lijn, alle producten van de Active Clearing lijn zoals bijvoorbeeld het Age Bright Clearing Serum, de Age Reversal Eye Complex en Daily Superfoliant uit de AGE Smart .

Wil je graag meer weten hierover? Vraag het tijdens je volgend e afspraak maar bellen kan natuurlijk ook altijd! Check in de footer ons telefoonnummer.