outerbeauty | dermalodica pro skin

ipl huid
verjonging

De IPL geeft in  korte flitsen hoog energetisch licht af dat op de huid word gericht. Dit licht wordt door de huid geabsorbeerd waardoor een huidverjongend effect word bereikt. Gepigmenteerde en rode vlekjes vervagen, poriën in de huid verkleinen en huidverslapping en rimpelvorming worden tegengegaan.

Hoe voelt ipl?

De ontstane warmte tijden de behandeling in vergelijkbaar met een prikkeling/prikje op de huid. Gewoonlijk is de behandeling voor iedereen goed te doen. Doorgaans zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om een optimaal effect te bereiken waarbij de huid frisser toont en de textuur van de huid is verbeterd. Ten einde dit resultaat adviseren wij iedere 2 maanden een onderhuisbehandeling, omdat het verouderingsproces continu door blijft gaan.