Isabella

Isabella

Schoonheidsspecialist & Visagist International Beauty Therapist Dermalogica Expert

Dermalogica Expert

Twaalf jaar geleden ben ik het vak van schoonheidsspecialiste binnengestapt met als doel de mensen een ontspannende ervaring te geven maar wel één waarbij we met een plan aan de slag gaan. Een plan tot het verbeteren van de huid! Dat is mijn passie, het leveren van kwaliteit en boeken van resultaat voor de huid.

 

Van schoonheidsspecialiste tot Dermalogica Expert

Al tijdens mijn verschillende opleidingen, allround schoonheidsspecialiste, Cidesco International, verschillende specialisaties op het gebied van massages, visagie opleiding en de Dermalogica Expert opleiding, bleek dat ik alle informatie tot in de details wilde weten. Deze eigenschap helpt mij dagelijks bij het opstellen van een persoonlijk plan om samen tot een verbeterde huid te komen.

 

Eigen schoonheidssalon 

Van een stage bij DaySpa in Amsterdam tot een vaste baan bij MJ Amsterdam, van Aveda naar Dermalogica en Comfort Zone en uiteindelijk zelf een eigen salon gestart met Dermalogica. Deze salon starte in 2013 vanaf onze zolderverdieping, in eerste instantie nog naast mijn baan. Al snel groeide mijn eigen salon zodat ik mijn dienstverband op kon zeggen en geheel als zelfstandige werkzaam was. Eind 2014 deed de kans zich voor om aan de Herenweg een pand te betrekken. Na 5 jaar deed de kans zich voor om een stap groter te groeien. Wat in eerste instantie onmogelijk leek was opeens realiteit. Een eigen salon in een pand wat geheel bij mijn salon past, meerdere behandelkamers en verschillende disciplines. Ik ben supertrots op de afgelopen jaren en op het team wat we inmiddels hebben gebouwd. Ik ontvang u graag bij Outer Beauty om samen aan de slag te gaan met uw huid. Tot ziens!

Naar het overzicht