Betty

Betty

Schoonheidsspecialist & Masseuse Dermalogica Specialist

Mijn naam is Betty Mulckhuyse en ik mag mij sinds 1 december 2021 lid van het Outer Beauty team noemen. Ik vind dit erg leuk!


Ik heb mij veel jaren met liefde vooral op mijn moederrol gericht. Hierin kon ik mijn zorgzaamheid en energie goed kwijt, vooral toen onze kinderen klein waren. Nu is er een tijd aangebroken waarin ik meer tijd heb voor andere dingen. Nadenkend over mijn interesses kwam ik uit op uiterlijke verzorging, skincare, mooie geuren, massage etc. Met veel plezier ben ik daarom in 2019 de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen. Daarnaast heb ik verscheidene massagecursussen gedaan waaronder ontspanningsmassage en guasha.
Ik ben erachter gekomen dat ik het vak prachtig vind.
Een belangrijk onderdeel is naar mijn mening het bieden van een fijne en professionele behandeling aan iedereen die bij Outer Beauty binnenstapt. Met andere woorden: Een weldadig, ontspannen moment creëren in het veeleisende leven van alledag, waardoor de cliënt vernieuwde energie en een gevoel van ontspanning ervaart. Dit natuurlijk mede tot stand gebracht door de prachtige producten van Dermalogica en Comfort Zone. Ook advies geven over de huidverzorging die men thuis kan voortzetten voor een nóg fraaier resultaat lijkt me heerlijk om te doen.
Ik hoop u spoedig te mogen ontmoeten en u dit met liefde te kunnen geven!
Hartelijke groet,
Betty

Naar het overzicht