Laviesage Skin Protect

02 augustus 2018

Laviesage Skin Protect.

Zon is nummer 1 in huidveroudering. Niet alleen onze huid droogt er van uit, maar ook fijne lijntjes worden steeds meer zichtbaar. Goed insmeren dus... alleen kunnen we ons ook beschermen op een andere manier?

 Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

 

Wat doet de zon met ons:

Zonnestraling is opgebouwd uit twee soorten straling, namelijk UV-A en UV-B straling.
Hier is een heel handig ezelsbruggetje voor om te onthouden welke straling wat met ons doet.

UV-A straling staat voor Aging. Deze straling bevat lange golven en hierdoor worden de elastinevezels en de collagenevezels aangetast. Hoe meer je in de zon zit hoe meer onze huid verslapt.

UV-B straling staat voor Burning. Deze straling laat onze huid verbranden, maar we worden er ook bruin van. Deze straling bevat korte golven en tast vooral ons DNA aan. Door deze straling krijgen we voornamelijk ook kanker.

 

Laviesage skin Protect:

Skin Protect beschermt de huid met behulp van een reeks krachtige antioxidanten zoals spirulina, bèta-caroteen, vitamine C en E, zink, selenium en groene thee extract.
Het resultaat van Skin Protect is een huid die perfect beschermd is tegen ioniserende straling, UV-straling en andere ongewenste externe invloeden die de huid en de cellen kunnen beschadigen.

Deze tabletten zijn geheel op natuurlijke basis. Door deze tabletten te gebruiken is de huid altijd extra beschermd. De huid bevat door het slikken van deze tabletten een natuurlijke SPF 8.

Wij adviseren 2 tabletten per dag en adviseren ook altijd om als nog een SPF te smeren. Dit om zo de straling ook vanaf buitenaf tegen te houden.


voor meer informatie kunt u ons altijd bellen en mailen.
Tel: 06 38 545 027
Mail: isabella@outerbeauty.nl