5 jaar Isabella Outer Beauty

29 maart 2018

Op 1 april is Isabella Outer beauty 5 jaar geworden. Dit hebben wij feestelijk gevierd op vrijdag 30 maart. Graag geven wij u een leuke terug blik op hoe de dag verlopen is.

Overdag hadden wij een Dermalogica expert over laten komen, zodat wij onze klanten een persoonlijke FaceFit aan konden bieden. Dit is een fresh-up behandeling waarin korte tijd groot resultaat word bereikt. Zoals het woord FaceFit al zegt willen wij bij Isabella Outer beauty de huid zo fit mogelijk houden. Dit betekend dat er constant door ons als specialisten word gewerkt aan uw conditie van de huid. Wij kunnen door middel van de FaceFit de klant tussen de behandelingen door iets extra's aan bieden. De FaceFit kan erg fijn zijn als u een nieuwe klant bent en graag kennis wilt maken met Dermalogica. Wij geven u een passend huidadvies en luisteren naar uw wensen.

Rond de middag was er een gezellige borrel georganiseerd. Dit begon om 4 uur in de middag en ging door tot in de avond. We hadden lekkere hapjes en natuurlijk een glas bubbels om het jubileum te vieren.

Overdag kon u samen met ons een taart eten om het feest met ons te vieren, want wat is nu een verjaardag zonder taart. We hadden mini tompoesjes met het logo van Isabella Outer beauty.

Nieuw in de salon!

Naast het 5 jarig jubileum zijn er ook heel veel nieuwe dingen bij Isabella Outer beauty. Zo hebben wij:

- Nieuwe behandelingen, die nog gespecialiseerder, intensiever en geavanceerder zullen zijn.
- Aanpassingen in ons interieur.
- Een nieuwe website.
- FaceFit treatments.

Verder kon u altijd al langs bij ons voor: wimper extensions, cryolipolyse, IPL, Pedicure behandeling, microdermabrasie, waxen, manicure, massages en botox/fillers.

Wij willen iedereen heel erg bedanken voor deze mooie dag en uw bezoek bij ons deze 5 jaar.
We zien u graag terug bij Isabella Outer beauty.