Expert status!

28 maart 2018

 

Isabella Driehuis,  gecertificeerde skin care therapist biedt professionele Dermalogica behandelingen aan bij Isabella Outer beauty in Vinkeveen. Zij heeft de Expert Status behaald, deze prestigieuze status wordt toegekend door Dermalogica.

 

Isabella Outer beauty werkt met Dermalogica producten en biedt unieke behandelingen aan die speciaal door dit merk zijn samengesteld.

Het Dermalogica Expert programma is een hoogstaande opleiding met praktijk en theorie lessen aangeboden door gecertificeerde Experts van Dermalogica.

 

Het programma met drie verschillende niveaus, namelijk Certified, Specialist en Expert, brengt de kennis en vaardigheden van de skin care therapists op een niveau van wereldklasse.

 

In de verschillende stadia van de trainingen leren de skin care therapists de huid te analyseren en een gepersonaliseerd Skin Fitness Plan opstellen door middel van de Dermalogica Face Mapping® huidanalyse, het toevoegen van hand-, voet- en hoofdmassages aan de reguliere treatment, commercieel denken, exfoliatie technieken, huid kalmerende treatments, huidverhelderende treatments en het verminderen van hyperpigmentatie.

 

“Het essentiële element van het Expert programma is de passie van de skin care therapist” zegt Jane Wurwand, oprichtster van Dermalogica. Het effect van de producten hangt af van de focus en energie die de skin care therapist geeft, dit maakt haar expertise zo essentieel in deze veranderende samenleving.

 

Isabella Driehuis is al 3 jaar werkzaam als expert. Ze is één van de weinige skin care therapists die deze onderscheiding krijgt per jaar in Nederland en België.