Nieuw! Rapid Reveal Peel

17 september 2018

Dermalogica had al een tal aan mooie peelings voor thuis gebruik, maar sinds kort is er een nieuwe exfoliant bijgekomen.

 

In 10 dagen tijd geeft u uw huid een kichstart om nieuwe celdeling in huid te ontwikkelen. Hierdoor gaat uw huid nog meer stralen.

 

Deze peeling vermindert fijne lijnen, egaliseert en verhelderd de huid. 

 

Hoe zorgt deze peeling voor een stralende huid:
De rapid reveal peel bevat 10% melkzuur. Melkzuur is een heel krachtige concentratie die de huid zacht exfolieert en egaliseert zelfs tot in de diepere lagen van de huid. 

De rapid reveal peel bevat ook glyserine die onze huid zachter en soepeler maken.

Daarnaast bevat deze peeling een hoog percentage aan antioxidanten. Rijstzemelenextract die effectief de huid beschermt tegen omgevingsfactoren. Draagt ook bij aan het stimuleren van de celdeling. Rijstzemelenextract vermindert ook hyperpigmentatie en voorkomt een droge huid. 

 

Waarom heeft onze huid dan een peeling nodig?
Naar mate onze huid ouder word vertraagt onze celdeling. Het grootste voordeel aan een peeling is dat hierdoor de celdeling gestimuleert word. Onze opperhuid heeft het daarnaast ook nodig om de dode huidcellen weg te werken, zodat verstoppingen kunnen worden voorkomen. Doordat de celdeling vertraagt naar mate we ouder worden kan onze huid er doffer uit zien en een vermoeide uitstraling krijgen. Door een peeling kunt u de huid optimaal in conditie houden, zodat de huid weer gaat stralen.