Permanente Make up (PMU)

PMU behandelingen bij Outer Beauty!

Met trots stellen wij je voor aan Karin, onze nieuwe aanwinst binnen Outer Beauty. Karin is Allround PMU specialist.

" Als expert in permanente make-up ben je bij mij in goede handen. Met mijn perfectionisme en specialisme in het aanbrengen van permanente make-up wil ik meer dan een goed resultaat voor iedere klant. Ik wil dat jij als klant tevreden bent en met een grote glimlach op je gezicht naar huis gaat."

 

Je kunt bij Karin terecht voor alle PMU behandelingen:
Powderbrows
Microblading
Combinatie (Powderbrow en Microblading)
Infralash
Blush Lips

 

 


Powderbrows

De Ombre is van donker naar licht; de aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en het dunne uiteinde van de wenkbrauw. Het geeft een make-up look die toch natuurlijk is. Daarom wordt het ook wel Powder Brows genoemd. Het is alsof je de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

€350,- inclusief nabehandeling

 

Microblading

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes met natuurlijk pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag. In tegenstelling tot een tatoeage wat machinaal wordt aangebracht gebeurd microblading volledig handmatig. Met de hand worden er strokes in de vorm van haartjes gecreëerd wat een natuurlijk en subtiel resultaat geeft.

€350,- inclusief nabehandeling

 

Lip Blush

Met Lip Blush wordt de contouren van de lippen gecorrigeerd, dit zorgt voor een vollere vorm. Door de behandeling krijg je ook symmetrie in je lippen. Dit alles met een naturel look. Lip Blush kan ook de kleur van de lippen verfrissen en aanpassen. Zo kunnen lichte lippen donkerder worden gemaakt en donkere lippen lichter. Het is zelfs mogelijk om pigmentverlies weg te werken.  

 

Lip Blush blijft zo'n 2 tot 3 jaar zitten, afhankelijk van huidtype en (na)zorg. In die tijd heb je dagelijks mooie lippen zonder make-up en zo bespaar je ook nog tijd. 

€375,- inclusief nabehandeling

 

Infralash

Dit is een lijntje tussen de wimperhaartjes, die heel subtiel is en zorgt voor een heel natuurlijke en sprekende oogopslag. De infralash vult de mascara op.

€200,- inclusief nabehandeling