Cosmetisch arts

Injectables | Meest natuurlijke resultaat

 

Botox

Drs. Diederik heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is bijna vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie waar hij, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland, waaronder Australië en Zuid-Afrika, veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen.

“Ik vind het bijzonder hoe je met een kleine ingreep een groot verschil kan maken. Een natuurlijk esthetisch resultaat beperkt zich niet alleen tot het uiterlijk maar werkt door op het zelfvertrouwen. Mensen mooier en gelukkiger maken, daar word ik blij van.”

Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid dit zijn de belangrijkste factoren in het werk van Diederik. Microbotox is één van zijn specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met het minimale. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste resultaat op de manier die bij de cliënt past, schoonheid is immers voor iedereen anders. 

Dr. Diederik maakt gebruik van het merk Botox ® van Allergan. Botox ® staat voor botulinetoxine type A. Het wordt gebruik voor het tijdelijk stilleggen van aangezichtsspieren om zo rimpelvorming te verminderen en bestaande rimpels te verzachten. Botox wordt gebruikt voor de behandeling van fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Ook kunnen kuiltjes in de kin, ‘bunny lines’ (lijntjes bij de neus), ‘gummy smile’ en naar beneden trekkende mondhoeken worden behandeld. Verder kan Botox® gebruikt worden voor het behandelen van overmatig zweten (hyperhidrosis) en spanningshoofdpijn of migraine.

De behandeling bestaat uit een aantal kleine prikjes in het te behandelen gebied. De Botox ® wordt hierbij in de spier gespoten. Direct na de behandeling kan er een lichte zwelling en roodheid optreden, dit verdwijnt echter vrijwel altijd binnen 15 tot 30 minuten. De dagelijkse bezigheden kunnen vrijwel meteen na de behandeling worden hervat.

Een behandeling met Botox ® geeft niet direct een zichtbaar resultaat. Meestal is een zichtbaar resultaat na 3 a 4 dagen waarneembaar. De werking houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan waarna de behandeling kan worden herhaald. Naar de veiligheid en effectiviteit van Botox ® is uitbereid onderzoek gedaan. Net als ieder geneesmiddel kan ook Botox® bijwerkingen geven, maar de kans hierop is zeer klein.

 

Fillers

Er wordt enkel met betrouwbare en veilige producten gewerkt. Voor diepere rimpels en volume verlies wordt gebruik gemaakt van fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid. Daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur af waardoor, de huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Hyaluronzuur, wereldwijd de meest gebruikte filler, is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoelige reactie zeer gering.

Fillers kunnen worden gebruikt als een opfrisser voor je hele gezicht waarbij hangende mondhoeken, fijne lijntjes en een vermoeide look verdwijnen. Ze worden tevens gebruikt bij wallen onder het oog, het herstellen van volume rondom de jukbeenderen, het opvullen van de wangen, het opvullen van de neuslippenplooi, het herstellen van de contouren van de kaaklijn, volume van de lippen, liften van het voorhoofd en ter verjonging van de handen.

 

Voordelen van fillers

  • Onmiddellijke correctie van matige tot diepe rimpels
  • Stimuleert de eigen natuurlijke collageenaanmaak van het lichaam
  • Voelt zacht aan en ziet er natuurlijk uit
  • Biedt resultaten die bij veel patiënten een jaar of langer aanhouden
  • Een eenvoudige en praktische procedure, waarbij patiënten hun dagelijkse bezigheden vrijwel meteen kunnen hervatten.

 

Online een behandeling boeken bij Diederik? Gebruik dan deze link: Boek nu online!

Graag tot ziens bij Outer Beauty