MedCos® IPL

IPL | definitief ontharen &  huidverbetering

 

 

Beter & sneller

De MedCos IPL methode baseert zijn unieke werking op de allernieuwste IPL technologie. De MedCos IPL methode biedt dan ook ongeëvenaarde en zeer duurzame resultaten op het gebied van de­finitief ontharen, huidverjonging, acne, couperose en spider naevi. De behandeling is snel – sneller dan de meeste Laser of andere IPL systemen – en zeer veilig. Dus: beter resultaat in kortere tijd en comfortabeler dan ooit!

 

IPL is Krachtig & veilig

MedCos ver­fijnde en verbeterde de bestaande IPL technologie, waardoor de MedCos IPL methode krachtig en tegelijkertijd zeer veilig is. Het gebruik van gel is niet nodig en een water- en luchtkoeling zorgt voor uw comfort. Dankzij de grote behandelkoppen bent u, afhankelijk van de behandeling en locatie, in vijf tot dertig minuten klaar. Uw vakkundig opgeleide en gecerti­ficeerde MedCos Partner vertelt u graag alles over de mogelijk- en onmogelijkheden van IPL apparatuur.

 

 Het nieuwe veilige alternatief voor Laser!

• De MedCos IPL methode is veiliger dan de Laser methode doordat er met veel minder kracht een zelfde resultaat wordt bereikt.

• De MedCos IPL methode is comfortabeler dan Laser doordat een groter oppervlak tegelijk behandeld kan worden (10 cm²) en het gebruik van gel overbodig is.

• De MedCos IPL behandelaars zijn vakkundig opgeleid en gecertificeerd wat u de zekerheid biedt dat de behandeling veilig, snel en professioneel wordt uitgevoerd.

• De MedCos IPL is een Nederlands fabricaat van zeer hoge kwaliteit.

• MedCos is een degelijk en betrouwbaar Nederlands bedrijf dat internationaal furore maakt met hoogwaardige medisch-cosmetische apparatuur en in de Benelux IPL marktleider is met ruim 700 MedCos Partners.

 

MedCos® | Acne

Het veilige licht van de MedCos IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acne zienderogen vermindert. Het noodzakelijke aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acne. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 1-2 weken

 

MedCos® | Couperose en Spider naevi

Storende verwijde bloedvaatjes op de benen (spider naevi ofwel ‘spinnetjes’) en storende verwijde bloedvaatjes op het gezicht (couperose) vervagen en verdwijnen met de MedCos IPL methode. De rode gestolde bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht welke door de warmte ‘loskomen’. De rode storende bloedvaatjes vervagen en verdwijnen met slechts enkele behandelingen. Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig, met tussenpozen van 2 tot 4 weken.

 

 

MedCos® | Definitief ontharen

U kunt nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid na het scheren. Na een succesvolle behandelkuur met de MedCos IPL methode, geniet u van het comfort om u niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen. De MedCos IPL methode is sneller, comfortabeler, effectiever en op termijn goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van circa 6 tot 12 weken, om een haarreductie van 90% te realiseren.

 

MedCos® | Huidverjonging

De warmte-energie van de MedCos IPL stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen waardoor uw poriën ­ fijner worden, kleine lijntjes vervagen en de textuur van uw huid verbetert, waardoor uw huid frisser en jonger oogt. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 1 - 2 weken. Wij adviseren 1 onderhoudsbehandeling per 2 maanden om het resultaat te behouden, omdat het verouderingsproces van de huid altijd door blijft gaan. Het beste resultaat behaalt u door de IPL behandeling te combineren met een MicroSkinPolish behandeling.

 

Online een behandeling boeken? Gebruik dan deze link: Boek nu online!

Graag tot ziens bij Outer Beauty